COCO'S KLANTENSERVICE

Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij verzenden wereldwijd en de verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen op basis van jouw opgegeven adres. Je kunt je volledige bestelling inclusief verzendkosten eerst controleren, voordat je deze bevestigd met jouw betaling.

Ophalen in Apeldoorn

Omdat ik vaker de vraag krijg of de bestelling ook opgehaald kan worden, kun je dat zelf eenvoudig aangeven tijdens het afrekenen. Nadat je je gegevens ingevuld hebt, komt de optie tevoorschijn of je het wilt laten verzenden of wilt ophalen.

Wacht altijd tot je van ons een bericht krijgt dat jouw bestelling klaarligt om afgehaald te worden. Heb je haast vanwege bijvoorbeeld een last-minute cadeautje, neem dan even contact op. 

Ruilen

Het is helaas niet mogelijk om online een artikel om te ruilen. Je kunt de items retour sturen en dan een nieuwe bestelling plaatsen.

Retourneren

Wij besteden veel tijd en zorg om je zo goed mogelijk te informeren over onze producten. Mocht het zo zijn dat een product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, dan is het uiteraard mogelijk om het betreffende artikel te retourneren (m.u.v. Sale artikelen).

Je hebt het recht om binnen een wettelijke termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en dus een product te retourneren. Stuur hiervoor een email naar info@cocoskidsfashion.nl om ons te informeren over de retourzending. Graag horen wij van je waarom het product niet aan je verwachtingen voldoet, zodat wij hier iets mee kunnen doen.

Download vervolgens hier het Retourformulier.

Verstuur het retourformulier ingevuld mee en zorg dat het item / alle items ongedragen, ongewassen, met originele kaartjes en in de originele verpakking binnen 14 dagen retour gestuurd wordt naar:

Coco's Kidsfashion
t.a.v. Retouren
Fortunalaan 74
7321 GM Apeldoorn

Vermeld duidelijk je naam en adres op de retourzending. Jij bent verantwoordelijk voor de zending totdat deze door ons in goede orde ontvangen is. De kosten voor de retourzending worden niet vergoed.

Herroepingstermijn 14 dagen

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen. Gedurende deze termijn kan je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kan je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat, en passen bijvoorbeeld.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die naar jouw specificatie gemaakt/aangepast zijn of die vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden.

Verkeerd of defect item

Als er door ons een vergissing is gemaakt met jouw bestelling (bijv. verkeerde maat of kleur) of is er een defect, dan kunnen de producten uiteraard worden geruild voor het oorspronkelijke bestelde product en zullen wij ook de kosten van de retourzending vergoeden. Neem in dit soort gevallen ALTIJD eerst contact met ons op per telefoon of e-mail. Bij een defect is het belangrijk dat je binnen 2 dagen na ontvangst contact opneemt en foto's stuurt per e-mail, zodat wij deze goed kunnen beoordelen en je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je je betaling zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen. Wij betalen je terug via hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij anders afgesproken.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten € 6,95 zullen bedragen.